Menü Bezárás

Kuckó modul

110 000 Ft

A MászóVár rendszer Kuckó modulja.

Cikkszám: modul_kucko Kategória:

MászóVár Kuckó a MászóVár rendszer kiegészítő modulja.

A Kuckó a négy lábon álló torony lábai között helyezkedik el, az emeleti kilépő felület alatti térben. Egy ajtónyílás és két ablaknyílás található rajta, ajtó és ablakzsalu nélkül. A plafonon igény szerint elhelyezésre kerül egy védőfólia az esetleges leszóródó homok ellen.

Az alap tornyokhoz a többféle választható kiegészítő modul egymással szabadon variálható. A MászóVár rendszer Kuckó modulja kizárólag fából (19mm vastag fenyődeszkából) készül, az alapanyag teljes mértékben gyermekbarát, nincs vegyszerrel kezelve. Rendelhető natúr színben vagy háromféle színárnyalatú vékonylazúrral felületkezelve. Ajánlott korcsoport 3-14 év.

A MászóVár Kuckó kiegészítő modul összeszerelése semmilyen előkészítő munkát nem igényel, mivel az egy már meglévő rendszerbe épül be. A helyszínen egy nap alatt összeszerelhető, utána a rendeltetésének megfelelően azonnal használatba vehető.

Tartozékok:
1 db védőfólia (leszóródó homok ellen)

A MászóVár modulok ára az alábbiakat tartalmazza:
-tartozékok
-igény szerinti felületkezelés (Milesi vékonylazúr, két rétegben felhordva)
-helyszíni összeszerelés (Pest megyében)
-ingyenes házhozszállítás (Pest megyében)

Méretek:
Alapterület: 120cm x 120cm
Belmagasság: 130cm
Teherbírása: 150kg
Ajtónyílás: 44×88 cm (1 db)
Ablaknyílás: 28×40 cm (2 db)

 

A termék anyagminőségére egy év garanciát vállalunk, amennyiben a  termék szállítását és az összeszerelését is mi végezzük. A termék anyagminőségéből bekövetkezett hibát/rendeltetéstől eltérő működést a megrendelővel egyeztetett időpontban a MászóVár csapata ingyen kijavítja. Az elemi kárból bekövetkező meghibásodás nem minősül garanciális (ingyenes) javításnak. A termék nem rendeltetésszerű használata, rongálása garanciavesztést eredményez.

A termék csak szülői felügyelet mellett használható. A termék használata során bekövetkezett személyi és anyagi kár a MászóVár részére nem róható fel. A termék használata közben történt esetleges balesetért a MászóVár gyártója, üzembe helyezője semmilyen anyagi felelősséggel nem tartozik. A termék nem általunk történt összeszerelése/üzembe helyezése esetén a termékre garancia nem érvényesíthető.

 

Felületkezelés

Milesi XGT:609 (Tölgy), Milesi XGT:610 (Erdei fenyő), Milesi XGT:612 (Teak), Natúr (lucfenyő)

Kapcsolódó modulok

Alsó platform, Előtető, Erkély, Fa fal (korlát helyett), Függőhíd (két MászóVár torony között plattformmagasságban), Házikó (a torony tetejében), Hintaállvány, Homokozó (a torony aljában), Kuckó (a torony aljában), Létra, Mászófal, Mászóháló

Kapcsolódó tartozékok

Csúszda, Hinta, Kötélhágcsó, Kötéllétra