Menü Bezárás

Vásárlási tudnivalók

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

Amennyiben telefonon vagy e-mailben kíván rendelni, nálunk ez is lehetséges,
rendelését szóban vagy írásban adja le az ELÉRHETŐSÉG menüpontpan
található telefonszámon vagy e-mail címen. Amennyiben egyedi elképzelést
szeretne megvalósítani, ebben az esetben is keressen minket bizalommal.

Amennyiben vásárlás előtt szeretne személyesen is megtekinteni egy kész MászóVárat,
erre előzetes egyeztetés után Óbudán van lehetősége.

Tájékoztatjuk, hogy új MászóVár telepítése esetén a vételár tartalmazza
a felületkezelést, a szállítási és a telepítési költséget is.

SZÍNVÁLASZTÉK:

TerméknévLeírásTermékszín
XGT 608Classic Viaszos Vékonylazúr – közép dió szín
XGT 609Classic viaszos vékonylazúr – tölgy szín
XGT 610Classic viaszos vékonylazúr – erdeifenyő szín
XGT 611Classic viaszos vékonylazúr – douglas szín
XGT 6113Classic viaszos vékonylazúr – fenyő szín
XGT 612Classic viaszos vékonylazúr – teak szín
XGT 616Classic viaszos vékonylazúr – szőke dió színA RENDELÉS MENETE:


1. MEGERENDELÉS

Ajánlott a webshop erre a célra kialakított felületén végezni, az elérhetőségek és a számlázási/szállítási cím megadásával. Weboldalunk nem kér regisztrációt a vásárlás leadásához. Ha valamiért e-mailen vagy telefonon szeretne rendelni, erre is lehetőséget biztosítunk.

Minden leadott rendelésről egy munkanapon belül írásban megerősítést küldünk a vásárló e-mail címére. Amennyiben a megrendeléséről nem kap megerősítő e-mailt, kérjük, hogy ezt elérhetőségünk egyikén jelezze.

2. A MEGRENDELÉS MENETE

A kiválasztott termékeket a Kosárban gyűjtheti össze. Amennyiben nem kíván több terméket a kosarába helyezni, úgy kattintson a Kosár inkonra, és lépjen tovább a Pénztárhoz.

Ezután a Kosár ablakban válassza ki az átvétel módját, majd lépjen tovább a Pénztárhoz.

A Pénztárban töltse ki a megrendeléshez szükséges adatokat és válassza ki az önnek megfelelő fizetési módot, ezután a MEGRENDELÉS ELKÜLDÉSE gombra kattintva véglegesítheti a rendelését. A gomb megnyomásával elfogadja a honlap Általános Szerződésének Feltételeit és az Adatvédelmi Nyilatkozatát, melyekről a gomb felett olvasható szöveg tájékoztatja, és tudomásul veszi, hogy a megrendelés teljesítési kötelezettséggel jár.

3. FIZETÉS – SZÁLLÍTÁS

A megrendelt termék ellenértékének teljesítésére az alábbi lehetőségek közül választhat:
A) Közvetlen banki átutalás
B) Utánvétes fizetés

Felhívjuk a figyelmét, hogy bankkártyát nem áll módunkban elfogadni.

A megrendelt termék kétféleképpen juthat el önhöz:
A) Házhozszállítással – alkatrész utánrendelése esetén (MPL, GLS)
B) Általunk történő szállítással és szereléssel – új MászóVár telepítése esetén

Házhozszállítással bármelyik, önnek tetsző módon fizethet. A GLS futárszolgálat telephelyünkön átveszi a terméket és azt az Ön által megadott szállítási címre szállítja 1-2 munkanapon belül. Kérjük a kapcsolattartáshoz feltétlen adja meg telefonszámát, hogy a futár szükség esetén fel tudja venni Önnel a kapcsolatot.

A szállítás költsége a számlán közvetített szolgáltatásként szerepel, vásárlás esetén a számla kiegyenlítésével a szállítást is kifizette.

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy futárcéggel történő csomagszállítás esetén, minden esetben ellenőrizze a csomag- és tartalmának sértetlenségét (sértetlennek látszó csomagolásban is lehet szállítás közben megsérült törött áru), mielőtt átveszi rendelését. Belső sérülések lehetnek a leszakadó alkatrészek, melyek nagyobb ütés által letörhetnek, mozognak. Ez azért fontos, mert Ön aláírásával nem csak a kézbesítés teljesítését igazolja, hanem a sérülésmentes átvételt is. Emiatt, ha utólag kiderül, hogy a dobozban lévő termék törötten érkezett, a szállító cég nem fogja vállalni érte a felelősséget, ezért kártérítést sem fog fizetni. Amennyiben nem tudja személyesen átvenni a csomagot, kérjük, tájékoztassa meghatalmazottját a fentiekről! Tekintve, hogy a szállító cég önálló vállalkozás, ezért munkájukért felelősséget nem áll módunkban vállalni. (Ez idáig nem volt panasz a kiszállításokra.) A feladott csomag fuvarlevélszámát kollégáink készséggel megadják, ha a szállító céggel bármilyen okból fel szeretné venni a kapcsolatot.
A futárszolgálat honlapja: https://gls-group.eu/HU/hu/home

Általunk történő szállítás esetén a megrendelés véglegesítése után e-mailben tájékoztatást küldünk a termék szállításának és helyszíni összeszerelésének várható időpontjáról.
Kérjük, hogy amennyiben az e-mailben küldött átvételi időpont önnek nem megfelelő, mindenképpen egyeztessen velünk telefonos elérhetőségünkön.

Megrendelését és bizalmát köszönjük.