Menü Bezárás

Mászófal modul

102 000 Ft

A MászóVár rendszer Mászófal.

Cikkszám: modul_maszofal Kategória:

. MászóVár Mászófal a MászóVár rendszer kiegészítő modulja.

A Mászófal ugyan úgy, mint a létra, a talajszintről indul és a teteje a négy lábon álló torony emeleti kilépő felületével, platformmal egy szintben végződik. A létra és a mászóháló mellett ez is egy alternatív feljutási lehetőséget biztosít a toronyba. A Mászófal 15 mászókövet tartalmaz.

Az alap tornyokhoz a többféle választható kiegészítő modul egymással szabadon variálható.
A MászóVár rendszer Mászófal modulja kizárólag fából (fenyő) készül, az alapanyag teljes
mértékben gyermekbarát, nincs vegyszerrel kezelve. Rendelhető natúr színben vagy
háromféle színárnyalatú vékonylazúrral felületkezelve. Ajánlott korcsoport 3-14 év.

A MászóVár Mászófal kiegészítő modul összeszerelése semmilyen előkészítő munkát nem igényel, mivel az egy már részben meglévő rendszerbe épül be. A gyámoszlopok alatt így betonozást sem igényel, mindössze füvesített, vízszintes sík földterületre van hozzá szükség. A talajhoz való rögzítést speciális talajcsavarral végezzük, amennyiben az a földbe behajtható. Ha a talaj olyan köves, hogy a rögzítő talajcsavar használata nem lehetséges, az oszlopok alatti területen előkészítő betonozás szükséges. A helyszínen egy nap alatt összeszerelhető, utána a rendeltetésének megfelelően azonnal használatba vehető.

Tartozékok:
-2 db kapaszkodó
-15 db mászókő

A MászóVár modulok ára az alábbiakat tartalmazza:
-tartozékok
-igény szerinti felületkezelés (Milesi vékonylazúr, két rétegben felhordva)
-helyszíni összeszerelés (Pest megyében)
-ingyenes házhozszállítás (Pest megyében)

Méretek:
Felület: 145cm x 120cm
Hossz: 60cm (a toronytól való legtávolabbi pontja)
Teherbírása: 120kg

 

A termék anyagminőségére egy év garanciát vállalunk, amennyiben a  termék szállítását és az összeszerelését is mi végezzük. A termék anyagminőségéből bekövetkezett hibát/rendeltetéstől eltérő működést a megrendelővel egyeztetett időpontban a MászóVár csapata ingyen kijavítja. Az elemi kárból bekövetkező meghibásodás nem minősül garanciális (ingyenes) javításnak. A termék nem rendeltetésszerű használata, rongálása garanciavesztést eredményez.

A termék csak szülői felügyelet mellett használható. A termék használata során bekövetkezett személyi és anyagi kár a MászóVár részére nem róható fel. A termék használata közben történt esetleges balesetért a MászóVár gyártója, üzembe helyezője semmilyen anyagi felelősséggel nem tartozik. A termék nem általunk történt összeszerelése/üzembe helyezése esetén a termékre garancia nem érvényesíthető.

 

Felületkezelés

Milesi XGT:609 (Tölgy), Milesi XGT:610 (Erdei fenyő), Milesi XGT:612 (Teak), Natúr (lucfenyő)

Kapcsolódó modulok

Alsó platform, Előtető, Erkély, Fa fal (korlát helyett), Függőhíd (két MászóVár torony között plattformmagasságban), Házikó (a torony tetejében), Hintaállvány, Homokozó (a torony aljában), Kuckó (a torony aljában), Létra, Mászófal, Mászóháló

Kapcsolódó tartozékok

Csúszda, Hinta, Kötélhágcsó, Kötéllétra