Menü Bezárás

Hintaállvány 2 modul

93 000 Ft

A MászóVár rendszer Hintaállványa gyámmal, két hintához.

Cikkszám: modul_hintaallvany_2 Kategória:

MászóVár Hintaállvány 2 a MászóVár rendszer kiegészítő modulja.

A Hintaállvány 2 egyik oldalon a négy lábon álló torony emeleti kilépő felületének korlátmagasságával egy szintben, ahhoz kapcsolódva helyezkedik el, másik oldalán gyám oszlopok képezik a tartó szerkezetét. Két hinta rögzítéséhez alkalmas méretű.

Az alap tornyokhoz a többféle választható kiegészítő modul egymással szabadon variálható.
A MászóVár rendszer Hitaállvány 2 modulja kizárólag fából (fenyő) készül, az alapanyag
teljes mértékben gyermekbarát, nincs vegyszerrel kezelve. Rendelhető natúr színben vagy
háromféle színárnyalatú vékonylazúrral felületkezelve. Ajánlott korcsoport 3-14 év.

A MászóVár Hintaállvány 2 kiegészítő modul összeszerelése semmilyen előkészítő munkát nem igényel, mivel az egy már részben meglévő rendszerbe épül be. A gyámoszlopok alatt így betonozást sem igényel, mindössze füvesített, vízszintes sík földterületre van hozzá szükség. A talajhoz való rögzítést speciális talajcsavarral végezzük, amennyiben az a földbe behajtható. Ha a talaj olyan köves, hogy a rögzítő talajcsavar használata nem lehetséges, az oszlopok alatti területen előkészítő betonozás szükséges. A helyszínen egy nap alatt összeszerelhető, utána a rendeltetésének megfelelően azonnal használatba vehető.

Tartozékok:
-2 pár hintacsukló

A MászóVár modulok ára az alábbiakat tartalmazza:
-tartozékok
-igény szerinti felületkezelés (Milesi vékonylazúr, két rétegben felhordva)
-helyszíni összeszerelés (Pest megyében)
-ingyenes házhozszállítás (Pest megyében)

Méretek:
Magasság: 235cm
Szélesség: 120cm
Hossz: 380cm
Teherbírás: 100kg

 

A termék anyagminőségére egy év garanciát vállalunk, amennyiben a  termék szállítását és az összeszerelését is mi végezzük. A termék anyagminőségéből bekövetkezett hibát/rendeltetéstől eltérő működést a megrendelővel egyeztetett időpontban a MászóVár csapata ingyen kijavítja. Az elemi kárból bekövetkező meghibásodás nem minősül garanciális (ingyenes) javításnak. A termék nem rendeltetésszerű használata, rongálása garanciavesztést eredményez.

A termék csak szülői felügyelet mellett használható. A termék használata során bekövetkezett személyi és anyagi kár a MászóVár részére nem róható fel. A termék használata közben történt esetleges balesetért a MászóVár gyártója, üzembe helyezője semmilyen anyagi felelősséggel nem tartozik. A termék nem általunk történt összeszerelése/üzembe helyezése esetén a termékre garancia nem érvényesíthető.

 

Felületkezelés

Milesi XGT:609 (Tölgy), Milesi XGT:610 (Erdei fenyő), Milesi XGT:612 (Teak), Natúr (lucfenyő)

Kapcsolódó modulok

Alsó platform, Előtető, Erkély, Fa fal (korlát helyett), Függőhíd (két MászóVár torony között plattformmagasságban), Házikó (a torony tetejében), Hintaállvány, Homokozó (a torony aljában), Kuckó (a torony aljában), Létra, Mászófal, Mászóháló

Kapcsolódó tartozékok

Csúszda, Hinta, Kötélhágcsó, Kötéllétra