Menü Bezárás

Kerti Kuckó

186 000 Ft

A MászóVár szabadonálló Kerti Kuckó modulja.

Cikkszám: szabadonallo_kerti_kucko Kategória:

MászóVár Kerti Kuckó a MászóVár rendszer szabadonálló eleme.

A Kerti Kuckó egy önálló platformon épült kerti házikó, mely minőségében, stílusában és anyaghasználat tekintetében is megegyezik a MászóVár rendszer elemeivel. Egy ajtónyílás és két ablaknyílás található rajta, ajtó és ablakzsalu nélkül.

A MászóVár rendszer szabadonálló Kerti Kuckó modulja kizárólag fából (19mm vastag fenyődeszkából) készül, az alapanyag teljes mértékben gyermekbarát, nincs vegyszerrel kezelve. Rendelhető natúr színben vagy háromféle színárnyalatú vékonylazúrral felületkezelve. Ajánlott korcsoport 3-14 év.

A MászóVár rendszer összeszerelése semmilyen előkészítő munkát nem igényel, így betonozást sem, mindössze füvesített sík földterületre van hozzá szükség, a talajhoz való rögzítést speciális talajcsavarral végezzük. A helyszínen egy nap alatt összeszerelhető, utána a rendeltetésének megfelelően azonnal használatba vehető.

A MászóVár modulok ára az alábbiakat tartalmazza:
– igény szerinti felületkezelés (Milesi vékonylazúr, két rétegben felhordva)
– helyszíni összeszerelés (Pest megyében)
– ingyenes házhozszállítás (Pest megyében)

Méretek:
Alapterület: 120cm x 120cm
Belmagasság: 130cm
Magasság: 145 cm
Teherbírása: 150kg

A termék anyagminőségére egy év garanciát vállalunk, amennyiben a  termék szállítását és az összeszerelését is mi végezzük. A termék anyagminőségéből bekövetkezett hibát/rendeltetéstől eltérő működést a megrendelővel egyeztetett időpontban a MászóVár csapata ingyen kijavítja. Az elemi kárból bekövetkező meghibásodás nem minősül garanciális (ingyenes) javításnak. A termék nem rendeltetésszerű használata, rongálása garanciavesztést eredményez.

A termék csak szülői felügyelet mellett használható. A termék használata során bekövetkezett személyi és anyagi kár a MászóVár részére nem róható fel. A termék használata közben történt esetleges balesetért a MászóVár gyártója, üzembe helyezője semmilyen anyagi felelősséggel nem tartozik. A termék nem általunk történt összeszerelése/üzembe helyezése esetén a termékre garancia nem érvényesíthető.

Felületkezelés

Milesi XGT:609 (Tölgy), Milesi XGT:610 (Erdei fenyő), Milesi XGT:612 (Teak), Natúr (lucfenyő)

Tető típusa

Fa tető, Zsindely tető (piros)